Окупанти атакували Берислав на Херсонщині керованими авіабомбами: що відомо

Читать на русском
Попереднього дня російська армія вдарила керованими авіабомбами по елеватору в Бериславі, внаслідок чого будівля зазнала значних руйнувань.
t.me/khersonskaODA

У суботу ввечері, 8 квітня, російська окупаційна армія атакувала місто Берислав, що на Херсонщині. Ворог використав керовані авіабомби.

Про це повідомляє Херсонська ОВА на сторінці у Телеграмі.

Керовані бомби російських терористів: що це таке і чим з ними боротисяТака конструкція виходить дешевше, аніж найдешевша ракета, оскільки навіть дешеві ракети коштують мільйони доларів, а старі радянські бомби – не коштують майже нічого

Зазначається, що увечері попереднього дня російська армія вдарила керованими авіабомбами по елеватору в Бериславі, внаслідок чого будівля зазнала значних руйнувань.

«З авіації армія рф вдарила й по селу Львове Тягинської громади. Через ворожу атаку пошкоджено адміністративну будівлю та близько пʼяти будинків місцевих жителів. Також окупанти нанесли авіаудари по селах Ольгине Високопільської громади та Томарине Бериславської громади», - зазначили в адміністрації.

Згідно з даними адміністрації під час цією атаки цивільні не постраждали.

Нагадаємо, що російські окупаційні військові за минулу добу, 8 квітня, здійснили 71 обстріл Херсонської області. Тільки по Херсону вдарили 23 рази, влучивши у територію суднозаводу Корабельного району.

Також російські окупанти у ніч на 9 квітня обстріляли ракетами Запоріжжя. Загинули двоє людей, в тому числі - дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: