Ворог вночі атакував Запоріжжя ракетами С-300: серед загиблих є дитина

Читать на русском
Наразі відомо, що загинуло дві людини - чоловік та дитина 2012 року народження, яка пішла з життя в кареті швидкої допомоги.
t.me/zoda_gov_ua

Російські окупанти у ніч на 9 квітня обстріляли ракетами Запоріжжя. Загинули двоє людей, в тому числі - дитина.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Запорізькій області та секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у Телеграмі.

«Вночі дві рашистські ракети поцілили в один з приватних секторів міста. Тварюки зруйнували один будинок. Ще в десятках сусідніх будинків пошкоджено вікна і покрівлі. На цей час відомо, що, на превеликий жаль, загинуло дві людини – чоловік та дитинка 2012 року народження, яка пішла з життя в кареті швидкої допомоги. Розбір завалів триває – за попередньою інформацією, в будинку проживало троє людей», - повідомляє Куртєв.

Посадовець повідомив, що одну жінку госпіталізовано до лікарні. Крім того, ще одній людині домедичну допомогу надано на місці.

«Вночі 9 квітня ворог здійснив ракетний обстріл міста Запоріжжя. В результаті якого сталося часткове руйнування житлового будинку з подальшим загорянням на площі 100 кв. м, вибуховою хвилею частково пошкоджені сусідні будинки і вікна у поряд розташованих будівлях. Станом на 8:00 на місці події загинули двоє людей, 50-річний батько і 11-річна донька», - йдеться у повідомленні ДСНС.

Зазначається, що з-під завалів співробітники ДСНС врятували 46-річну матір, яку передали лікарям швидкої. Старша донька була в гостях і не постраждала.

Станом на 8:00 пошук постраждалих та аварійно-рятувальні роботи завершені.

Зазначимо, що востаннє загарбники атакували ракетами Запоріжжя 31 березня. Тоді внаслідок ворожого удару 2 людей зазнали поранень.

Нагадаємо, що у суботу, 8 квітня, російські військові двічі обстріляли Оріхів та Гуляйполе у Запорізькій області. Внаслідок атак постраждало дві людини, є руйнування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: