Окупанти випустили чотири керовані авіабомби по Бериславу: що відомо

Читать на русском
Як зазначили в адміністрації, ці авіабомби пошкодили металеві конструкції будівлі підприємства та дах цеху.
t.me/khersonskaODA

У понеділок ввечері, 3 квітня, російські окупанти спрямували чотири керовані авіабомби на територію промислового підприємства в деокупованому Бериславі на Херсонщині. Попередньо, люди не постраждали.

Про це повідомила Херсонська ОВА на сторінці у Телеграмі.

Як зазначили в адміністрації, ці авіабомби пошкодили металеві конструкції будівлі підприємства та дах цеху.

Також згідно з інформацією від оперативного командування «Південь», кількість російських обстрілів правобережжя Херсонщини останнім часом зменшилася. Натомість плановою тактикою росіян стає скидання з винищувачів керованих авіабомб.

Напередодні речниця командування Наталія Гуменюк зазначила, що Сили оборони продовжують зачищення смуги у 20-30 км лівобережжя Дніпра на півдні України. За її словами, це помітно, зокрема, через зменшення кількості російських ударів.

Нагадаємо, що російські війська за добу суботи, 1 квітня, близько 60 разів обстріляли Херсонську область. Внаслідок ударів є загиблий і поранені серед мирного населення.

Також війська країни-агресора сьогодні вночі, 4 квітня атакували Одесу та Одеський район за допомогою дронів-камікадзе. При цьому, частина повітряних цілей була збита українською ППО.

Раніше стало відомо, що через ворожий обстріл в Україні зупинила свою роботу одна з ТЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: