Секретар РНБО сказав, скільки людей володіє інформацією про контрнаступ

Читать на русском
На сьогодні людей, які володіють інформацією, де, коли, в який спосіб будуть розпочинатися ті чи інші дії на території нашої планети, знаходиться в дуже обмеженій кількості.
Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що інформація про початок контрнаступу доступна лише для дуже обмеженого кола осіб.

Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода.

Україна готова до вирішального весняного контрнаступу – NYTУкраїна готова до контрнаступу, але він стане перевіркою здатності армії переозброювати та відновлювати батальйони, зберігаючи при цьому мотивацію та навички маневрування.

«Я можу сказати, що на сьогодні людей, які володіють інформацією, де, коли, в який спосіб будуть розпочинатися ті чи інші дії на території нашої планети, знаходиться в дуже обмеженій кількості. Не більше 3-5 людей», – сказав Данілов.

Він наголосив, що коли хтось робить будь-які заяви з цього приводу, то це не зовсім може відповідати дійсності.

«Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами будемо розуміти, що почалося те, на що ми очікували. Де, коли, в який час – це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі», – додав секретар РНБО.

Нагадаємо, українців, які мешкають на тимчасово окупованих територіях, попередили про те, що найближчим часом там може бути неспокійно.

Ще раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що українські війська активно готуються до контрнаступу та деокупації захоплених росіянами територій, і якщо окупанти найближчим часом не покинуть Україну, то вони будуть знищені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: