В ОК «Південь» розповіли, скільки «Калібрів» росіяни наразі тримають у Чорному морі

Читать на русском
Росіяни можуть здійснити точкові або мішані ракетні удари з використанням ракет різного типу базування та дронів-камікадзе.

Станом на середу, 5 квітня, у Чорному морі перебуває 6 російських ракетоносіїв «Калібрів». Окупанти можуть атакувати Україну десятками крилатих ракет.

Про це спікер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров повідомляє у Telegram.

Згідно зі словами полковника, на тлі активності ворожої авіації на південно-східному напрямку корабельне угруповання ворога збільшилося до 15 одиниць.

«Аж 6 ракетоносіїв, 2 з яких - підводні. Це може свідчити про надзвичайно високу загрозу ракетного удару», - попередив спікер оперативного командування «Південь».

Водночас, Назаров розповів, що при максимальному спорядженні загальний залп «Калібрів» може сягати 40 ракет.

«І хоча цілком ймовірно, що споряджені не всі ракетоносії, до сигналів повітряної тривоги варто ставитися відповідально і реагувати оперативно», - підкреслив полковник.

Він також додав, що у пошуках способів тиску на мирне населення та уявних перемог для виправдання перед власним споживачем пропагандистських «новин», росіяни можуть здійснити точкові або мішані ракетні удари з використанням ракет різного типу базування та дронів-камікадзе.

Нагадаємо, що нещодавно окупанти почали використовувати плануючі бомби. Вони б’ють ними декілька десятків разів в день по всій території лінії розмежування з літаків Су-35 і Су-34.

Також стало відомо, що росіяни почали використовувати нову тактику – крилаті авіаційні бомби з'являються в прифронтовій зоні практично щодня. Щоб боротися з цим Україні потрібні багатоцільові винищувачі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: