Українські десантники знищили польовий табір окупантів на Донеччині

Читать на русском
Українські десантники розбили польовий табір окупантів в Донецькій області. Саме з тієї позиції ворог збирався атакувати ЗСУ.
mil.in.ua

Українські десантники розбили польовий табір окупантів в Донецькій області. Саме з тієї позиції ворог збирався атакувати ЗСУ.

Про це повідомляють Десантно-штурмові війська.

Відомо, що з цієї позиції російські загарбники планували атакувати військових ЗСУ.

«Російські окупанти розбили табір в одному з районів Донецької області в надії надалі атакувати позиції 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні.

Однак БПЛА українських бійців швидко виявили наміри ворога та зашкодили їм. Коли окупанти перекинули туди додаткові сили для наступу, бригадна артилерія українців рознесла їхні укріплення ущент.

Нагадаємо, за останню добу в Україні було знищено 530 російських військових, 8 танків, 6 бойових броньованих машин, 3 артилерійські системи, РСЗВ, 15 безпілотників, 8 одиниць автомобільної техніки.

Додамо, що російські війська продовжували вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – минулої доби там відбито 69 атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: