У Мелітополі пролунали вибухи в депо, де загарбники ремонтують військову техніку

Читать на русском
Зранку у неділю, 2 квітня, в Мелітополі Запорізької області, пролунали вибухи на території місцевого депо.
Фото ілюстративнеУкрінформ

Зранку у неділю, 2 квітня, в Мелітополі Запорізької області, пролунали вибухи на території місцевого депо.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Відомо, що у місті нарахували щонайменше шість вибухів, які пролунали на території локомотивного депо, де росіяни облаштували свою ремонтну базу для військової техніки, а також сховище пального та боєприпасів.

«Близько 9:30 пролунало щонайменше шість вибухів на території тимчасово окупованого Мелітополя. Всі вони пролунали на території мелітопольського депо, де ворог розмістив свою ремонтну базу військової техніки, а також сховище пального та боєприпасів. Це вже друга черга вибухів, які сталися цього тижня, вибухи почалися ще з понеділка», – зазначив Федоров.

За словами мера, в депо протягом тижня в одному з цехів було повністю зруйновано покрівлю, яка зіпсувала десятки одиниць техніки, що знаходилась на ремонті. Крім цього, ліквідовано й десятки російських солдатів.

Тоді як втрати загарбників під час ранкових вибухів ще з’ясовують.

Нагадаємо, у вівторок, 28 березня, біля тимчасово окупованого Мелітополя стався сильний вибух. За даними влади, неподалік міста було знищено електричну підстанцію.

Також повідомляли, що у лікарні тимчасово окупованого міста молодий хлопець вистрибнув із вікна через терор російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: