В Авдіївці окупанти вдарили по автобусу з людьми: в ОВА розповіли про наслідки

Читать на русском
Російська окупаційна армія знову обстріляла Авдіївку на Донеччині. Окупанти поцілили в автобус, в якому знаходився водій і пасажирка.
Фото: Донецька ОВА

Російська окупаційна армія знову обстріляла Авдіївку на Донеччині. Окупанти поцілили в автобус, в якому знаходився водій і пасажирка.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, водій вижив, а пасажирка, на жаль, отримала поранення, несумісні із життям.

«Практично в той же час масованого обстрілу зазнав Часів Яр: 2 будинки згоріли вщент, ще 3 – пошкоджені. Але, на щастя, під час цього обстрілу ніхто не постраждав – люди вчасно евакуювалися», - розповів Кириленко.

Глава ОВА вкотре закликав жителів області виїхати до безпечніших регіонів країни.

Нагадаємо, через постійні ворожі обстріли та атаки влада прийняла рішення евакуювати працівників комунальних служб і відключити в місті мобільний зв'язок.

У п'ятницю, 31 березня, окупанти влучили в приватний будинок в Авдіївці. Загинуло двоє людей, з них одна – дитина 2022 року народження. Ще двоє мирних жителів отримали поранення.

Раніше начальник місцевої ВЦА повідомляв, що житловий фонд Авдіївки зруйновано на 80%. Більше того, у місті не залишилося жодного функціонуючого інфраструктурного об'єкта – всі вони були повністю знищені обстрілами рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: