Ворог обстріляв Авдіївку, Бахмут та Торецьк: в ОВА показали наслідки

Читать на русском
Минулої доби, 1 квітня, російські окупанти обстріляли Авдіївку, Бахмут, Мар'їнку, Торецьк Донецької області. П'ятеро людей отримали поранення.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Минулої доби, 1 квітня, російські окупанти обстріляли Авдіївку, Бахмут, Мар'їнку, Торецьк Донецької області. П'ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомляє у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Зокрема, на Донецькому напрямку росіяни двічі обстріляли з артилерії Авдіївку. Ворожими снарядами пошкоджено садовий кооператив і Будинок культури. Також під вогнем опинились Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка. Там минулось без жертв.

На Горлівському напрямку Торецьк зазнав удару з «Градів», поранення отримали троє людей, пошкоджено Будинок культури, школу, адмінбудівлю, ЦНАП і два житлових будинки. Відомо про 2 поранених у Бахмуті. Поодинокі обстріли відбувалися на околицях Часовоярської і Соледарської громад.

На Лисичанському напрямку у Лиманській громаді під вогнем опинилися Торське і Зарічне. Також обстріли зафіксовано у Сіверську та прилеглих селах.

Кириленко зазначає, що всього за добу росіяни поранили 5 жителів Донеччини.

Нагадаємо, минулої доби, 1 квітня, російські військові обстріляли щонайменше 14 прикордонних населених пунктів Харківської області. Крім цього ворог близько 60 разів обстріляв Херсонську область.

Тоді як сьогодні зранку, 2 квітня, росіяни били з мінометів по Сумщині. У результаті одного з обстрілів загинули двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: