У Авдіївці оголосили евакуацію, мобільний зв’язок не працюватиме

Читать на русском
Із Авдіївки Донецької області, де тривають активні бойові дії, будуть евакуйовані працівники комунальних служб.
В Авдіївці тривають активні бойові діїСтепанич UA/ Telegram

У Авдіївці Донецької області тривають активні бойові дії. У зв’язку з цим з міста евакуюють працівників комунальних служб.

Про це повідомив голова МВА Віталій Барабаш у Telegram.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

«Прийнято непросте рішення щодо евакуації з Авдіївки решти наших героїв – комунальників, які хоч якось намагались підтримувати чистоту і життєдіяльність міста. Тож зараз не прошу, наполегливо рекомендую їхати з Авдіївки, адже російські ракети і снаряди не шкодують нікого і нічого», – написав він.

Зазначимо, евакуація комунальників означає, що не буде забезпечення паливом бойлерних. Також будуть вимкнені вишки зв'язку.

«Будемо вимикати мобільний зв'язок у місті, тому що, на жаль, як показує практика, це є мінусом для всього міста, бо знаходяться не дуже українці, які здають, розказують… Не буде змоги заряджати телефон, бо пару днів – і нікому буде обслуговувати генератори, запускати мобільну вишку», – зазначив Барабаш.

Гаряча лінія евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку – 066 56 19 102.

Нагадаємо, російські війська завдали авіаудару по багатоповерхівках Авдіївки.

Також влада закликала евакуюватися жителів Херсонської громади.

Раніше голова Харківської ОВА Олег Синегубов допустив примусову евакуацію з окремих населених пунктів Харківської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: