На в'їзді до Києва затримали п’яного священника з російськими документами

Читать на русском
На в’їзді до Києва прикордонники зупинили священника з російськими документами. Чоловік був напідпитку та без водійського посвідчення.
Укрінформ

На в’їзді до Києва прикордонники зупинили священника з російськими документами. Чоловік був напідпитку та без водійського посвідчення.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Відомо, що затриманий виявився священником. Чоловік 1975 року народження є уродженцем Волинської області. Під час огляду автівки прикордонники знайшли у нього документи, видані в тимчасово окупованому Криму та на території рф на невідому особу, а також документи, диски та матеріали релігійної організації УПЦ московського патріархату.

Прикордонники зупинили священника напідпитку та без документів на право керуванняДержавна прикордонна служба України

Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці, а також проходити тест на вживання алкоголю він відмовився.

Прикордонники також зауважили, що поведінка чоловіка була неадекватною, він чинив опір. Наразі відомо, що на священника склали відповідний акт та передали правоохоронцям.

Раніше повідомляли, що Служба безпеки України затримала у Києві прокремлівського блогера, який переховувався від правосуддя у монастирі УПЦ МП.

Також писали, що 20 лютого СБУ оголосила про підозру митрополиту Черкаської єпархії УПЦ МП Феодосію у розпалюванні міжконфесійної ворожнечі. Як з'ясували слідчі, він у публічних висловлюваннях серед священників і віруючих та офіційних коментарях поширював заклики, що порушують рівноправність громадян залежно від їхньої расової, національної, регіональної приналежності та переконань. 21 лютого суд обрав йому запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: