Президент зустрівся з главою німецького концерну Rheinmetall: що обговорили

Читать на русском
Зеленський наголосив на необхідності подальшого поглиблення та інтенсифікації партнерства як з метою забезпечення нагальних потреб ЗСУ, так і для суттєвого посилення обороноздатності України в перспективі.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у четвер, 30 березня, провів зустріч із делегацією німецького оборонно-промислового концерну Rheinmetall AG.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

Очолив делегацію гендиректор компанії Армін Паппергер. Президент обговорив з ним поточний стан співробітництва та перспективи його розвитку.

Зеленський наголосив на необхідності «подальшого поглиблення та інтенсифікації партнерства» як з метою забезпечення нагальних потреб ЗСУ, так і для суттєвого посилення обороноздатності України в перспективі.

Президент також подякував представникам Rheinmetall за всебічну допомогу та підтримку України у боротьбі проти агресії рф.

«Цінуємо цю важливу допомогу у нашій боротьбі за свободу та демократичні цінності», – зазначив глава держави.

Нагадаємо, на початку березня ЗМІ повідомляли, що машинобудівний гігант Rheinmetall може збудувати танковий завод на українській землі. Зокрема, журналісти зазначали, що переговори щодо цього вже ведуться.

Раніше в Rheinmetall розповіли, коли Німеччина доставить в Україну Marder та боєприпаси для Gepard.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: