Стало відомо, що, окрім танків Leopard, готовий передати Україні німецький концерн Rheinmetall

Читать на русском
Завдяки збільшеним потужностям компанія здатна задовольнити передбачуване зростання попиту з боку Бундесверу та збройних сил.
Bundeswehr/Modes

Німецька оборонна група Rheinmetall може передати велику кількість боєприпасів для танків Leopard, що будуть надіслані Україні.

Про це повідомляє видання Rheinische Post.

Зазначається, що концерн значно збільшив свої потужності - особливо у секторі великого калібру.

«Ми інвестували кошти і продовжуватимемо це робити, посилюючи виробництво та набираючи додатковий персонал. Ми робимо все можливе, щоб підтримати Україну, НАТО та уряд Німеччини», - вказується у повідомленні Rheinmetall.

Скільки танків Leopard стоїть на озброєнні країн Європи – дані WeltТанки Leopard, які є в наявності в європейських країн, діляться на чотири модифікації – 2A4, 2A5, 2A6 і 2A7.

При цьому, завдяки збільшеним потужностям компанія здатна задовольнити передбачуване зростання попиту з боку Бундесверу та збройних сил на інші танки Leopard.

Зазначимо, напередодні стало відомо, що німецька оборонна група Rheinmetall може доставити Україні 139 бойових танків Leopard типу 1 та 2, у разі дозволу від уряду Німеччини.

Нагадаємо, 25 січня Уряд Німеччини прийняв рішення надати ЗСУ основні бойові танки Leopard 2.

Того ж дня стало відомо, що влада Норвегії хоче передати Україні сучасні танки Leopard 2, щоб допомогти їй відбити російську агресію. Про те ж заявили Польща, Фінляндія, Іспанія і ряд інших країн.

Також влада Канади схвалила офіційне рішення щодо надання бійцям ЗСУ чотирьох танків Leopard 2 у рамках військової допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: