У Чечні відбулась стрілянина за участі кадирівців, є жертви

Читать на русском
Двоє чоловіків начебто напали на районний відділ внутрішніх справ – за ними відправили колону кадировців.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Пізно увечері у вівторок, 28 березня, у місті Гудермес (Чеченська Республіка, рф) обстріляли відділення поліції. У населеному пункті було чути стрілянину, внаслідок якої «кадирівцями» було вбито двох чоловіків.

Про це повідомляє 24 Канал, з посиланням на місцеві Телеграм-канали.

Місцеві ЗМІ повідомили, що Двоє чоловіків буцімто напали на районний відділ внутрішніх справ – за ними відправили колону кадировців. На місце події з Грозного одразу направили велику колону кадировців, перекривши всі дороги.

Під час перестрілки кадировці застрелили двох чоловіків, які буцімто й скоїли напад. Проте на цьому все не закінчилось. У «найкращих традиціях», найманці Кадирова для чогось почали знімати з трупа штани та ще й знімати це на відео.

Після перестрілки у Гудермес прибули Рамзан Кадиров, начальник силового блоку Абузейд Вісмурадов та міністр МВС Руслан Алханов.

Варто зазначити, що спершу міністр інформації та друку Чечні Ахмед Дудаєв вже встиг спростувати події у Гудермесі, нахабно заявляючи, що нічого не сталося і в місті все спокійно. Проте згодом з'явилося відео з Кадировим, який зі щасливим обличчям заявив протилежне.

Нагадаємо, що власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин та голова Чечні Рамзан Кадиров розширили свою владу та набрали більшої популярності серед російської громадськості ніж путін.

Раніше ми повідомляли, що Кадиров має серйозні проблеми зі здоров'ям.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: