Кадиров закріпляється на захоплених територій Донбасу – ЦНС

Читать на русском
Рамзан Кадиров все більше закріпляється як правитель захоплених територій Донбасу та цим створює напругу між баштами кремля.
sprotyv.mod.gov.ua

Рамзан Кадиров все більше закріпляється як правитель захоплених територій Донбасу та цим створює напругу між баштами кремля.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що напередодні лідер чеченських найманців заявив, що понад 300 кадіїв (судді, які застосовують закони шаріату) та імамів планують пройти підготовку і відправитися до України.

Їхня присутність у складі чеченських угруповань в Україні може свідчити про те, що Кадиров має намір, аби чеченські сили виконували основну функцію управління на окупованих територіях.

«Так звані судді можуть як боротися з дезертирами, так й «легалізувати» мародерство, яке здійснюють чеченські бойовики», – додають у повідомленні.

У Центрі зауважують, що Кадиров посилює свій вплив на Донбасі. Цьому сприяє велика кількість кадировців, переважна частина яких знаходиться в тилу й має необмежену владу в регіоні. Водночас в Донецьку майже постійно перебувають делегації з Чечні, які контролюють виконання гауляйтерами регіону своїх обов’язків перед Кадировим.

«Водночас вплив кадировців, які при цьому не поспішають воювати на передовій та нести втрати, непокоїть вагнерівців та інших окупантів з рф. Адже виходить, що саме чеченці збирають вершки з наступального походу путіна», – підсумовують у дописі.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну диктатор володимир путін наказав главі Чечні Рамзану Кадирову вбити Володимира Зеленського.

Також повідомляли, що на Запоріжжі ліквідували сина представника голови Чечні Рамзана Кадирова 34-річного Джамбулата Заураєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: