Знову хакери: у Криму по радіо розповіли про підготовку до евакуації з півострова

Читать на русском
У Криму та Севастополі по радіо розповіли про підготовку до евакуації з півострова і дали рекомендації на випадок повітряної тривоги. Окупанти заявили про злам радіостанцій.
ua.depositphotos.com

**У Криму та Севастополі по радіо розповіли про підготовку до евакуації з півострова у разі припинення сполучення з материковою частиною росії. Жителям рекомендували запастися пальним для автомобіля, їжею та зібрати тривожну валізку. ** Про це повідомляє «Крим. Реалії».

По радіо також прозвучала інформація про те, що потрібно робити у разі оголошення повітряної тривоги: пройти в укриття, уникати об'єктів критичної та військової інфраструктури, не піднімати невідомих предметів, підготувати тривожну валізку.

Окупаційна влада Крим уже заявила, що кілька радіостанцій було зламано. «Надходять повідомлення про перехоплення радіосигналу то однієї, то іншої радіостанцій. Поширюється інформація про евакуацію з півострова за допомогою поромних переправ та інша маячня. Звісно, це брехня», – заявив «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв.

Зазначимо, раніше окупанти повідомили, що вранці у Севастополі було відбито атаку трьох безпілотників.

Нагадаємо, це вже не перша атака хакерів на російські радіостанції. 22 лютого у кількох містах росії по радіо пролунали сигнали повітряної тривоги.

А 28 лютого в деяких регіонах рф мовлення телеканалів і радіостанцій було перервано повідомленням про «загрозу ракетного удару».

Наприкінці серпня хакери зламали радіостанцію «Радіо Крим» – у прямому ефірі заграв гімн України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: