Президент відвідав позиції прикордонників на кордоні з росією

Читать на русском
Під час робочої поїздки до Сумської області Володимир Зеленський з'їздив до українсько-російського кордону, де перевірив готовність підрозділів Держприкордонслужби.
Фото: Офіс президента України

Під час робочої поїздки до Сумської області президент Володимир Зеленський з'їздив до українсько-російського кордону, де перевірив готовність підрозділів Держприкордонслужби.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

Зеленський безпосередньо ознайомився з організацією несення служби прикордонниками та здійсненням ними контролю на блокпостах.

Крім того, президент заслухав доповідь Сумського прикордонного загону, присвячену питанням захисту державного кордону в межах виділеної ділянки відповідальності.

Нагадаємо, Зеленський прибув до Сумської області 28 березня. Під час поїздки глава держави взяв участь у заходах з нагоди річниці оборони Охтирки від окупантів, а також передав громаді міста почесну відзнаку міста-героя.

А вчора президент відвідав Запоріжжя та передові позиції ЗСУ в області, після чого провів перше виїзне засідання Ставки Верховного головнокомандувача – у Дніпрі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: