Північна Корея знову запустила балістичні ракети у бік Японського моря

Читать на русском
Збройні сили Північної Кореї вранці в понеділок, 27 березня, здійснили запуск щонайменше двох балістичних ракет малої дальності.

Чергові запуски балістичних ракет у бік Японського моря провела Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР).

Про це повідомляє CNN.

В арсеналі яких країн є балістичні ракетиВ арсеналі яких країн є балістичні ракети та якої дальності – на інфографіці. Міжконтинентальні балістичні ракети є у арсеналі семи країн.

В понеділок вранці, 27 березня, Північна Корея запустила щонайменше дві балістичні ракети малої дальності у води біля східного узбережжя Корейського півострова. Це сталося на тлі спільних військових навчань США і Південної Кореї.

Ракети летіли по неправильній траєкторії, з максимальною висотою 50 кілометрів на відстань 350 кілометрів. Це говорить про те, що вони є керованими, говориться у повідомленні.

За попередньою інформацією, одна із ракет впала за межами виняткової економічної зони Японії. Берегова охорона країни закликала морські та повітряні судна стежити за інформацією.

Запуски ракет відбуваються в той час, коли війська Південної Кореї і США проводять масштабні навчання у південній частині Корейського півострова.

Влада Північної Кореї поки не коментувала інформацію про запуски ракет.

Нагадаємо, минулого разу КНДР запустила балістичну ракету у бік Східного моря 19 березня.

Також повідомлялося про запуск КНДР двох балістичних ракет у бік Японського моря 14 березня.

Крім того, у КНДР заявили, що провели випробування «підводної ядерної зброї».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: