Сирський після поїздки в Бахмут розповів про ситуацію навколо міста

Читать на русском
Зараз місто захищають, грунтуючись на грамотному застосуванні укріплень, вогневих споруд, які звели ЗСУ, а також використовуючи захисні можливості міста
Сирський в БахмутіTelegram

Генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутними військами Збройних сил України, знову відвідав найнапруженіші ділянки на Бахмутському напрямку і розповів, яка ситуація навколо міста.

Про це повідомляє Military Media Center в Telegram.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

«Триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація стабільно складна. Ворог зазнає значних втрат у людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогові шансів реалізувати свої задуми» – повідомив генерал.

За словами Сирського, оборона Бахмута – це військова необхідність. Зараз місто захищають, грунтуючись на грамотному застосуванні укріплень, вогневих споруд, які звели ЗСУ, а також використовуючи захисні можливості міста. Проте, командування прораховує всі варіанти розвитку подій і буде приймати рішення, виходячи з ситуації.

Безпосередньо в ході візиту Сирський вжив ряд заходів щодо вирішення проблемних питань на напрямку, а також ряд оперативних рішень для посилення можливостей ЗСУ стримувати та винищувати російських окупантів.

Нагадаємо, українським військовим вдалося стабілізувати ситуацію в районі Бахмута, попри те, що бої тривають. Бійці ЗСУ не дали загарбникам ніде прорвати оборону на сході.

Раніше в британській розвідці заявили, що наступ росіян під Бахмутом Донецької області, найімовірніше, зупинено українськими захисниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: