Прикордонники вдарили з мінометів по скупченню «вагнерівців» у Бахмуті

Читать на русском
Українські військовослужбовці за допомогою мінометів завдали удару по одному з місць скупчення російських штурмовиків із групи Вагнера.
defence-ua.com

Українські військовослужбовці за допомогою мінометів завдали удару по одному з місць скупчення російських штурмовиків із групи «Вагнера».

Про це Державна прикордонна служба України повідомила у Facebook.

Зазначають, що бійці Державної прикордонної служби України за допомогою мінометів завдали удару по одному з місць скупчення в Бахмуті російських штурмовиків із ПВК «Вагнер»

Скупчення «вагнерівців» зафіксувала аеророзвідка прикордонників. Простеживши за відходом однієї з груп, бійці встановили, що ворог зосереджується в гаражному масиві. Ударом з мінометів щонайменше 15 найманців було ліквідовано.

«Після мінометних обстрілів осередок окупантів був розсіяний. У результаті прикордонники знищили щонайменше 15 найманців», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, українським військовим вдалося стабілізувати ситуацію у районі Бахмута, попри те, що бої тривають. Бійці ЗСУ не дали загарбникам ніде прорвати оборону на сході.

Раніше у британській розвідці заявили, що наступ росіян під Бахмутом Донецької області, найімовірніше, зупинено українськими захисниками.

Напередодні прикордонники показали, як сьогодні виглядає Бахмут на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: