Все віддають пораненим окупантам: у Криму виник дефіцит крові

Читать на русском
У Криму виник дефіцит крові у цивільних лікарнях, через те, що її використовують для лікування поранених російських окупантів.
armyinform

У Криму виник дефіцит крові у цивільних лікарнях, через те, що її використовують для лікування поранених російських окупантів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що загарбники забрали кров з цивільних центрів переливання крові у Севастополі.

«На території тимчасово окупованого Криму загострюється гуманітарна криза. Зокрема у місті Севастополь, з центрів переливання забрали кров та її компоненти для клінічного військового госпіталю, чим спричинили дефіцит у цивільних закладах», – йдеться в повідомленні.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

Раніше, завдяки підпіллю, стало відомо, що в Криму зростає дефіцит ліків для цивільних через переорієнтування медичної системи тимчасово захоплених територій на потреби російських окупантів. За їхніми словами, пріоритет використання медикаментів був зміщений на потреби загарбників.

Нагадаємо, Сили оборони України за 18 березня 2023 року ліквідували 710 окупантів. Загалом втрати загарбників вже становлять 164 тисяч 910 військових.

Також писали, що влучним ударом української ракети нещодавно було знищено понад сто російських загарбників і техніка в тимчасово окупованому Новотроїцькому районі на Херсонщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: