Сирський про виснаження росіян у Бахмуті: дуже скоро ми скористаємося цією можливістю

Читать на русском
Сирський заявив, що Україна скоро скористається виснаженням окупантів у Бахмуті, як свого часу зробила це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп'янськом.
Фото: РБК-Україна

Росіяни намагаються за всяку ціну взяти Бахмут, незважаючи на значні втрати в живій силі та техніці. Їхні сили на цьому напрямі виснажуються, і незабаром Україна скористається цією можливістю, як раніше під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп'янськом.

Про це заявив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

На Бахмутському напрямі, зазначив він, основними силами росії є найманці ПВК «Вагнер».

«Не шкодуючи нічого вони втрачають значні сили та видихаються. Зовсім скоро ми скористаємось цією нагодою, як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом», – наголосив Сирський.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов говорив, що ефект від оборони Бахмута буде помітним у найближчому майбутньому.

За спостереженням аналітиків, весняний наступ російської армії наближається до кульмінації. Україна має гарні можливості для того, щоб перехопити ініціативу та розпочати контрнаступ.

На початку березня радник керівника ОПУ Михайло Подоляк заявив, що українські військові перейдуть у контрнаступ за два місяці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: