Вже шукають наступника путіну: розвідка про реакцію кремля на рішення суду Гааги

Читать на русском
Після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт володимира путіна у кремлі шукають наступника президенту рф.
Getty Image

Після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт володимира путіна у кремлі шукають наступника президенту рф.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в етері національного телемарафону.

Зокрема, він зазначив, що 17 березня російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали Гаагу, оскільки обговорення цього для росіян було б занадто тривожним «дзвінком».

«Бо розповідати, що «спецоперація» йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС – це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою», – наголосив Юсов.

Ордер на арешт путіна стане подарунком для російської пропаганди – юристНа юридичні наслідки ордера МКС очікувати не варто, а от російська пропаганда обов'язково використає цей інфопривід

За інформацією розвідників, коло путіна звужується, диктатор стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині російської федерації. У кремлі більшає незадоволених від того, що відбувається.

«Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника путіна і шукає його вже не путін», – додав представник ГУР.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародний ордер на арешт володимира путіна, а також уповноваженого рф з прав дитини Марії Львової-Бєлової. У МКС вважають, що вони відповідають за скоєння воєнного злочину, а саме за незаконну депортацію дітей з України.

У Міністерстві закордонних справ росії заявили, що для них рішення Міжнародного кримінального суду жодного значення не мають.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: