В Білорусі очікують перекидання нових груп російських військових

Читать на русском
Тренувальний табір на одному з полігонів в Білорусі згортати не збираються. Наразі там очікують на нову групу російських військових.
Getty Image

Тренувальний табір на одному з полігонів в Білорусі згортати не збираються. Наразі там очікують на нову групу російських військових.

Про це повідомляє моніторингова група «Беларускі Гаюн».

Мова йде про полігон «Обуз-Леснівський», де було проведено ротацію та виведення частини російського контингенту з Білорусі. Проте згортати намети там не поспішають, ймовірно, що рф підтягне нові групи мобілізованих.

Лукашенко на службі у путіна: як змінювалася позиція білоруського диктатора щодо війниЩо Лукашенко говорив про участь Білорусі у війні проти України – на інфографіці. В 2014 році він обіцяв, що Україні з території Білорусі ніхто не загрожуватиме.

«Варто зазначити, що попри зменшення кількості російських військових на полігоні, імовірно, порожні намети для проживання особового складу поки не були демонтовані. Це означає, що ЗС рф не збираються згортати свій «тренувальний табір» на полігоні, і варто очікувати перекидання в РБ нових груп військових для навчання», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно українські розвідники розповіли, що російські окупанти планують влаштувати масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні.

Також писали, що білоруські прикордонники поскаржилися на українських колег через нібито залякування. Охоронці українського кордону вивісили манекен російського солдата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: