У кремлі офіційно назвали дату візиту Сі Цзіньпіна до рф

Читать на русском
У кремлі підтвердили, що Сі Цзіньпін 20-22 березня буде в росії та зустрінеться з володимиром путіним.
Фото: пресслужба президента рф

У росії офіційно підтвердили, що лідер Китаю Сі Цзіньпін приїде до Москви 20-22 березня.

Як повідомили у пресслужбі кремля, візит відбудеться на запрошення володимира путіна.

Війна росії проти України: як змінювалася риторика офіційного КитаюЯку позицію займає Китай щодо вторгнення росії в Україні, які заяви робили офіційні особи – на інфографіці.

«У ході переговорів будуть обговорені актуальні питання подальшого розвитку відносин всеосяжного партнерства та стратегічної взаємодії між росією та Китаєм. Заплановано також обмін думками у контексті поглиблення російсько-китайської співпраці на міжнародній арені. Відбудеться підписання низки важливих двосторонніх документів», – розповіли у кремлі.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про підготовку візиту Сі Цзіньпіна до росії.

США побоюються, що Китай може надати військову допомогу рф для війни проти України. Як писало видання The Washington Post, якщо Сі Цзіньпін схвалить відправку летальної зброї росії, це стане не лише загрозою міжнародній безпеці, але й власним інтересам Пекіна.

Є також інформація про те, що Сі Цзіньпін планує вперше від початку повномасштабної війни поговорити з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше Зеленський заявляв, що планує зустрітись із лідером Китаю. У КНР ухильно відповіли на таке бажання українського президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: