У ЗСУ розповіли, що ще може атакувати росія крім енергооб'єктів

Читать на русском
Російські військові можуть і надалі завдавати ракетних ударів по Україні, незважаючи на закінчення зими.
фото Укрінформ

Російські військові можуть і надалі завдавати ракетних ударів по Україні, незважаючи на закінчення зими. Цілями ворога залишаються «центри прийняття рішень» та цивільна інфраструктура.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в інтерв'ю «24 каналу», опублікованому в четвер, 16 березня.

«Кинджали»: коли та скільки гіперзвукових ракет росія застосувала проти УкраїниСкільки і проти яких об'єктів в Україні росія використовувала дефіцитні гіперзвукові ракети Кинджал – на інфографіці.

За його словами, пріоритетними цілями для армії рф залишаються так звані «центри прийняття рішень»: урядові будівлі, будівлі Збройних сил та Міністерства оборони.

«Урядові будівлі – це не лише столиця, адже ми пам'ятаємо про Харківську та Миколаївську ОДА. Тому чекати від них можна чого завгодно. Потрібно просто бути готовим і знищувати все, що летить на нас. А людям дотримуватися рекомендацій щодо безпеки», – сказав він.

Ігнат додав, що ворог також атакує об'єкти критичної інфраструктури, щоб завдати шкоди мирному населенню.

«Також транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди. Все, що може спричинити горе людям та екологічну катастрофу. Ну і як бачимо за результатами 9 березня, ворог не залишає спроб атакувати наш енергетичний сектор», – заявив речник ПС ЗСУ.

Нагадаємо, 9 березня росія масово обстріляла Україну різними видами ракет і дронами. Тоді удари знову пошкодили енергетичну інфраструктуру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: