Кримська платформа: стало відомо, де і коли хочуть провести другий саміт

Читать на русском
Другий парламентський саміт міжнародної Кримської платформи планують провести восени цього року.
facebook.com/stefanchuk.official

Другий парламентський саміт міжнародної Кримської платформи планують провести восени у столиці Чеської Республіки – Празі.

Про це повідомив голова Верховної ради Руслан Стефанчук у Facebook.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

«Другий Парламентський саміт Міжнародної Кримської платформи плануємо проводити восени у Празі. Я дякую Чеській Республіці за готовність прийняти та долучитися до організації важливого заходу. Переконаний, що він наблизить нас до спільної мети - деокупації Криму та всіх тимчасово окупованих територій», – написав він за результатами розмови з головою Палати депутатів парламенту Чеської Республіки Маркетою Пекаровою Адамовою.

Стефанчук також подякував Чехії за вже надану військово-технічну допомогу ЗСУ та підтримку Чехією руху України до членства в НАТО.

Нагадаємо, Кримська платформа запрацювала у 2021 році.

«Слово і діло» пропонує згадати ключові події, пов'язані з Кримом – з 1991 року і до наших днів, щоб зрозуміти, чому і яким чином Україна опинилася у нинішній точці протистояння з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: