Шириться паніка: окупанти нарощують темпи мобілізації в Криму

Читать на русском
Російські окупанти, попри свої обіцянки, збільшують темпи проведення мобілізації в Криму. Через це серед колаборантів та росіян шириться паніка.
Фото: Flickr

«Часткова мобілізація», яку окупаційна російська влада проводить у Криму, набирає обертів. Зокрема, у містах все частіше роздають повістки.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією ЦНС, обіцянки колаборанта сергія аксьонова щодо того, що в Криму не буде масової мобілізації, не справдилися, і кількість повісток на вулицях зростає.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Разом з цим серед колаборантів та росіян, які переїхали до Криму, зростають панічні настрої.

«Російський бізнес, який зайшов на півострів з 2014 року – виводить кошти та готується до евакуації. Особливо це стосується готельно-ресторанного бізнесу, сезон якого провалився торік і, вочевидь, не матиме попит і в цьому»,– повідомляє ЦНС.

У Центрі національного спротиву також закликали місцеве населення повідомляти про пересування військової техніки та особового складу ворога.

Раніше стало відомо, що росіяни викопали сотні кілометрів траншей вздовж узбережжя Криму. Також окупанти розробили план втечі колаборантів із Запорізької області до Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: