У кремлі анонсували заходи до річниці окупації Криму

Читать на русском
Наступного тижня виповнюється дев'ять років з моменту анексії росією Криму. У кремлі анонсували ряд заходів.
Укрінформ

Наступного тижня виповнюється дев'ять років з моменту анексії росією Криму. У кремлі анонсували ряд заходів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема стало відомо, що російський диктатор володимир путін наступного тижня відвідає з робочою поїздкою один із російських регіонів.

«Оскільки наступного тижня виповнюється дев'ять років з моменту возз'єднання росії і Криму, логічно припустити, що будуть і події, пов'язані з цією датою», – зазначають журналісти.

Ключові події в історії Криму з 1991 рокуУкраїнський Крим буде деокупований, російські загарбники будуть вигнані з української території. Основні віхи в історії українського Криму – на інфографіці

Також, за даними програми, у нього заплановані міжнародні контакти. Наразі офіційних повідомлень з приводу приїзду путіна в анексований Крим не було.

Тим часом російські окупанти у Криму відчувають наближення українських військових. Загарбники почали роздавати інструкції, як поводитися під час бойових дій. Також військові готують до оборони Керченського півострова. На його межі починають будувати загородження.

Додамо, у РНБО анонсували нову стратегію деокупації Криму. У ГУР також озвучили чотири обов'язкові аспекти для звільнення півострова.

«Слово і діло» також пропонує згадати ключові події, пов'язані з Кримом – з 1991 року і до наших днів, щоб зрозуміти, чому і яким чином Україна опинилася в нинішній точці протистояння з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: