ЗСУ на Луганщині очікують кращої погоди для контрнаступу – Гайдай

Читать на русском
Українські Сили оборони очікують на покращення погодних умов, щоб переходити в контрнаступ на Луганщині.

Українські Сили оборони очікують на покращення погодних умов, щоб переходити в контрнаступ на Луганщині. Попередньо, це стане можливим вже за два тижні.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Подоляк назвав терміни початку українського контрнаступуПодоляк заявив, що українські військові виснажать росіян у Бахмуті, а за два місяці почнуть контрнаступ.

«Погода працює нам на користь. Бо скільки буде ще це болото? Я думаю, що з огляду на наші реалії, то, можливо, два тижні. Два-три тижні буде достатньо для того, щоб ми накопичили достатньо сил та змінили ситуацію з «глухої» оборони до контрнаступів», - підсумував він.

Гайдай також розповів, що зараз у Луганській області, особливо у напрямі Кремінної та Білогорівки, «досить важка» ситуація. Російські окупанти зосередили там максимальні зусилля, кидають у наступ резерви особового складу, додав він.

«Якраз там (на Кремінському напрямку – ред.) позиції наших Сил оборони штурмують кадрові військові з різних підрозділів: і з Іркутська, і з Хабаровська, і морпіхи, і десантники. Туди вони «кидали» свою сучасну техніку - «термінатори», Т-90», - сказав глава ОВА.

Гайдай додав, що у ворога закінчуються танки Т-90, тому вони перейшли на Т-82.

Нагадаємо, складна ситуація залишається довкола Бахмута. Також ворог не припиняє обстрілювати інші населені пункти Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: