Обстріли Донеччини: війська рф тричі за добу атакували Авдіївку

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти на Донеччині. Лише Авдіївка за добу пережила три атаки.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти на Донеччині. Лише Авдіївка за добу пережила три атаки.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у понеділок, 13 березня, у Telegram.

Росіяни продовжують наступ на п'яти напрямках, незважаючи на втрати – ГенштабНезважаючи на втрати, окупанти продовжують наступ. За інформацією Генштабу, у бік Донецької області було помічено рух поїзда з вагонами для перевезення ув'язнених.

За його словами, на Донецькому напрямку під вогнем ворога також були Курахове, Ласточкине та Красногорівка.

«Вранці росіяни тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, у тому числі касетними боєприпасами, а також завдали ааіаракетного удару по території АКХЗ», - сказав Кириленко.

На Горлівському напрямку чотири особи отримали поранення в Бахмуті, пошкоджено три багатоповерхівки та адмінбудівлі. У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено 12 приватних та чотири багатоповерхові будинки.

Зранку відбувся обстріл Никифорівки Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному, пошкоджено будинки у Сіверську.

Загалом за добу росіяни поранили сімох жителів Донеччини, додав Кириленко.

Нагадаємо, вранці 13 березня армія рф вдарила по Куцурубській громаді в Миколаївській області. Загинули двоє людей, ще троє постраждали, зокрема семирічний хлопчик.

Тим часом втрати окупаційної армії наближаються до 160 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: