В Придністров'ї заявили про нібито запобігання теракту, у якому звинувачують СБУ

Читать на русском
В Придністров'ї заявили про запобігання теракту проти посадових осіб, який готували нібито за вказівкою Служби безпеки України.
Getty Image

В Придністров'ї заявили про запобігання теракту проти посадових осіб, який готували нібито за вказівкою Служби безпеки України.

Про це йдеться в пресслужбі так званого Міністерства держбезпеки республіки.

У міністерстві держбезпеки невизнаного Придністров'я повідомили, що підозрюваних уже затримали, вони дають свідчення.

«Міністерство державної безпеки ПМР інформує про запобігання теракту. Злочин, за вказівкою Служби безпеки України, готували проти низки посадових осіб Придністровської Молдавської Республіки. Підозрюваних затримано. Вони дають свідчення зізнання» – йдеться у повідомленні.

Молдова та проблема Придністров'я: чи може рф відкрити «Молдавський фронт»Про проблему Придністров'я, реальність сценарію нападу росії на Молдову і ті самі снарядні склади в Ковбасній – в матеріалі Слово і діло

Прокурор так званої ПМР Анатолій Гурецький додав, що теракт мали здійснити в центральній частині Тирасполя для усунення перших осіб держави. За його словами, нібито мав здетонувати припаркований автомобіль з вибухівкою в момент проїзду придністровських чиновників.

Нагадаємо, керівництво ЗСУ не відкидає можливості провокацій з боку невизнаного Придністров'я.

Раніше ж повідомляли, шо за версією Міноборони росії, Україна готує «озброєну провокацію» проти Придністров'я, яка буде здійснена підрозділами ЗСУ, у тому числі із залученням бійців батальйону «Азов».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: