НАБУ завершило розслідувати справу мера Рені про хабар

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку завершили досудове розслідування стосовно мера одного з міст Одещини та місцевого депутата.
Ігор Плехов

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування справи за підозрою міського голови Рені Одеської області Ігоря Плехова та депутата Ренійської міської ради Івана Пойдолова в одержанні 50 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«6 березня 2023 року прокурор САП та детективи НАБУ завершили слідство у справі стосовно голови та депутата однієї з міських рад Ізмаїльського району Одеської області, підозрюваних в проханні та одержанні неправомірної вигоди. На сьогодні матеріали справи відкрито стороні захисту для ознайомлення», – інформує прокуратура.

За даними слідства, депутат ради Іван Пойдолов, який одночасно обіймає посаду голови постійної комісії, що займається, зокрема, земельними питаннями, діючи за попередньою змовою з міським головою Ігорем Плеховим отримав частину неправомірної вигоди в сумі 50 тис. дол. від громадянина за забезпечення передання йому в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га. Загальна сума неправомірної вигоди, про надання якої прохали посадовці, становила 100 тис. дол.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали міського голову Рені Ігоря Плехова та депутата місцевої ради. За версією слідства, мер Рені Ігор Плехов і депутат міськради вимагали 100 тисяч доларів від громадянина. Під час одержання першого траншу в 50 тис. дол. їх викрили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: