ЗМІ озвучили загальні втрати російської армії у боях під Бахмутом

Читать на русском
Західні структури не мають точних даних про плани російської сторони, тому не виключено, що битва за Бахмут може тривати ще досить довго.
Фото: AP

Російські окупаційні війська зазнали колосальних втрат у спробах захопити Бахмут.

Про це у своєму Twitter повідомив журналіст The Guardian Ден Саббах, посилаючись на дані офіційних осіб, надані на умовах анонімності.

Росія втратила в боях за Бахмут у п'ять разів більше солдатів, ніж ЗСУ – дані НАТОПредставник НАТО повідомив, що в Альянсі вивели таке співвідношення, виходячи із власних розвідувальних даних.

Він заявив, що загальні втрати окупантів під Бахмутом становлять від 20 000 до 30 000 осіб. Причому співвідношення числа вбитих і поранених «може бути гіршим, ніж один до трьох».

Джерело Саббаха зазначає, що західні структури не мають точних даних про плани російської сторони, тому не виключено, що битва за Бахмут «може тривати ще мінімум місяць».

Нагадаємо, напередодні на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача було обговорено доцільність оборони Бахмута. В ОПУ повідомили, що військове керівництво виступило за продовження операції.

Раніше ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин допустив відступ своїх підрозділів з-під Бахмута та розповів про можливі наслідки такого рішення для країни-окупанта.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: