Досвід дозволяє ЗСУ перебудувати оборону попри підрив мостів у Бахмуті – Череватий

Читать на русском
Досвід ЗСУ дозволяє перебудовувати оборону і надалі чинити опір в Бахмуті, попри те, що противник завдає шкоди інфраструктурі.
armyinform

Досвід ЗСУ дозволяє перебудовувати оборону і надалі чинити опір в Бахмуті, попри те, що противник завдає шкоди інфраструктурі.

Про це повідомив спікер Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий в етері телемарафону.

Бахмут наразі залишається пріоритетною ціллю для ворога. В районі міста за добу окупанти здійснили 21 обстріл, також сталося 9 боєзіткнень. Тоді як в районі населених пунктів Васюківка, Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут та Іванівське було зафіксовано 131 обстріл ворога та загалом сталося 38 боєзіткнень. За цей час було ліквідовано 155 окупантів, 239 зазнали поранень, ще трьох загарбників взяли у полон.

«Для ворога це місто пріоритетна ціль, проте наше командування й особовий склад роблять все, щоб боронити цей населений пункт і при цьому завдавати максимальних втрат ворогу», – розповів Череватий.

Спікер наголосив, що досвід вже більш ніж річної війни у великому масштабі й загалом дев’ятирічної річної війни проти окупанта дозволяє ЗСУ перебудовувати оборону і надалі чинити опір, попри підрив мостів у місті.

Раніше повідомляли, що російські війська в ніч на 3 березня підірвали міст, який з'єднує Бахмут із сусіднім селом Хромове. Його сподіваються відремонтувати найближчими днями, оскільки він є «життєво важливою артерією».

Водночас британська розвідка стверджує, що елітні підрозділи ЗСУ відправились посилити оборону міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: