Оборону Бахмута посилюють елітні підрозділи ЗСУ – британська розвідка

Читать на русском
Бахмут на Донбасі зазнає серйозного тиску з боку російських окупантів, у місті та навколо нього йдуть запеклі бої. Елітні підрозділи ЗСУ відправились посилити оборону.
poglyad.tv

Бахмут на Донбасі зазнає серйозного тиску з боку російських окупантів, у місті та навколо нього йдуть запеклі бої. Елітні підрозділи ЗСУ відправились посилити оборону.

Про це повідомляє британська розвідка.

Наразі російські загарбники продовжують наступ на північні околиці Бахмута.

«Регулярна російська армія та сили «групи Вагнера» просунулися далі в північні передмістя міста, які зараз є утримуваним Україною рубежем, вразливим для російських атак з трьох боків», – йдеться у повідомленні.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

Розвідники зазначають, що Україна укріплює цей район елітними підрозділами.

Водночас варто зауважити, що за останні 36 годин два ключові мости в місті були зруйновані, у тому числі той, що з'єднує місто з останнім основним маршрутом постачання Бахмуту з міста Часів Яр. Тому утримувані Україною маршрути постачання з міста стають дедалі більш обмеженими.

Раніше повідомляли, що російські війська в ніч на 3 березня підірвали міст, який з'єднує Бахмут із сусіднім селом Хромове. Його сподіваються відремонтувати найближчими днями, оскільки він є «життєво важливою артерією».

Також варто зазначити, що у Бахмуті досі залишаються діти. Наразі у місті працюють вісім евакуаційних груп, які забезпечені бронетранспортом, проте частина мешканців відмовляються залишати місто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: