Кадиров заявив, що відправить своїх неповнолітніх синів на фронт в Україну

Читать на русском
Рамзан Кадиров заявив, що нібито відправить своїх синів 16, 15 та 14 років на найскладніші ділянки фронту в Україні.

Глава Чеченської республіки в росії Рамзан Кадиров заявив, що відправить своїх синів 16, 15 та 14 років воювати в Україну.

Він написав про це у своєму ТГ-каналі.

США запровадили санкції проти лідера Чечні Кадирова та його родиниУ четвер, 15 вересня, влада США запровадила санкційні обмеження проти лідера Чечні Рамзана Кадирова та його родини.

«Онукам першого президента ЧР, героя росії Ахмата-Хаджі Кадирова – Ахмату, Елі та Адаму 16, 15 та 14 років відповідно. Але їхня військова підготовка почалася ще давно, мало не змалку. Недостатньо просто вміти стріляти. На базі РУС їх вчать поводженню з різною зброєю, застосування її на будь-яких дистанціях, теоретичним основам. Завжди вважав, що головна мета будь-якого батька – прищепити синам богобоязливість і навчити їх захисту сім'ї, народу, вітчизни. Хочеш миру – готуйся до війни. Свої навички Ахмат, Елі та Адам готові застосувати у зоні СВО», – написав Кадиров.

Він заявив, що його сини «невдовзі вирушать на передову і будуть на найскладніших ділянках лінії зіткнення».

Нагадаємо, після оголошення мобілізації в росії Кадиров заявив, що в Чечні указ путіна виконувати не будуть. Нібито регіон перевиконав план «на 254%».

На тлі поразки російських військ у Лимані Кадиров закликав застосувати проти України «малопотужну ядерну зброю».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: