Можливі провокації: на кордоні з Чернігівською областю зафіксовано колони військової техніки рф

Читать на русском
У районі кордону із Чернігівською областю зафіксовано рух колон російської військової техніки. У ОК Південь вважають, що окупанти можуть готувати провокації до 24 лютого.
Ілюстративне фото

У районі кордону із Чернігівською областю зафіксовано рух колон російської військової техніки – можливі провокації до роковин повномасштабної війни.

Про це повідомляє ОК «Південь» із посиланням на дані розвідки.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

«Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних Сил України», – йдеться у повідомленні.

В оперативному командуванні запевнили, що ситуація знаходиться під контролем, а українські військові ніколи не вдавалися до провокацій і не мають такої мети.

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що росія планує завдати по Україні 23-24 лютого «невеликого ракетного удару».

У ЗСУ вважають, що цими днями від ворога можна очікувати посилення активності на фронті або нових атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: