Інститут вивчення війни впевнений у тому, що Україна переможе – Кулеба

Читать на русском
Експерти ISW регулярно надають якісний аналіз бойових дій та прогнози їх розвитку, заявив Дмитро Кулеба. Очільниця ISW заявила, що Україна переможе.
Дмитро Кулеба та Кімберлі КаганDmytro Kuleba/ Facebook

У межах візиту до Брюсселя, Гааги та Нью-Йорка очільник МЗС України Дмитро Кулеба провів низку зустрічей та перемовин. Зокрема, зустрівся директоркою Інституту вивчення війни (ISW) Кімберлі Каган.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Facebook.

«Це та сама організація з новинами від якої ви щоранку починаєте день. Вона вже рік панує в українських заголовках. І не дарма – експерти ISW регулярно надають якісний аналіз бойових дій, прогнози їх розвитку, коментують, відповідають, оновлюють карту.

Ми обмінялися думками, що ще і як можна зробити. Було приємно почути саме від Кімберлі, що ISW переконаний в перемозі України. Вдячний команді ISW за їхній внесок у нашу перемогу у війні за реальність».

Глава МЗС також висловив вдячність кожному хто воює на інформаційному фронті в Україні та за кордоном заради перемоги України.

Зазначимо, Інститут вивчення війни (англ. Institute for the Study of War, ISW) – американський аналітичний центр, заснований 2007 року Кімберлі Каган. Штаб-квартира розташована у Вашингтоні, округ Колумбія.

Центр працював з метою підтримки довгострокових військових кампаній США, зокрема у країнах Близького сходу.

Нагадаємо, Дмитро Кулеба у Мюнхені провів 15 переговорів за добу.

Також відомо, що міністр МЗС України Кулеба запропонував Іраку приєднатися до української «формули миру».

Також в ISW заявляли, що окупантам не вдасться досягти успіху в Бахмуті до річниці вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: