У Молдові відреагували на заяви росії про «підготовку Україною збройних провокацій»

Читать на русском
Влада Молдови відповіла на заяву Міноборони росії, згідно з якою Україна нібито готує провокації із вторгненням у Придністров'я.
скріншот з відео

Влада Молдови відповіла на заяву Міноборони росії, згідно з якою Україна нібито готує провокації із вторгненням у Придністров'я. Уряд Молдови не підтвердив цю інформацію.

Про це сказано у повідомленні уряду Молдови у Telegram у четвер, 23 лютого.

У НАТО прокоментували ймовірність російського наступу з Придністров'яЗаступник генсека НАТО заявив, що росія не має ні наміру, ні можливості почати війну проти Альянсу.

«Державна влада не підтверджує інформацію, поширену сьогодні вранці міністерством оборони росії. Закликаємо до спокою та отримання інформації з офіційних та перевірених джерел Республіки Молдова. Наші відомства співпрацюють із закордонними партнерами, і у разі загрози для країни суспільство негайно буде проінформовано», - заявила влада Молдови.

Нагадаємо, Міноборони росії звинуватило Україну у підготовці «озброєної провокації» проти Придністров'я, зокрема, за допомогою бійців батальйону «Азов». У російському відомстві стверджують, що як привід для «вторгнення української армії» планують інсценувати «нібито наступ російських військ» із території Придністров'я.

Раніше президент Молдови Майя Санду заявила про плани росії здійснити держпереворот у Молдові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: