Влада Молдови озвучила причину тимчасового закриття авіапростору

Читать на русском
Повітряний простір Молдови був тимчасово перекритий у зв'язку з прольотом невідомого об'єкта, який помітили в районі міста Сороки.

Повітряний простір Молдови був тимчасово перекритий у зв'язку з прольотом невідомого об'єкта, який помітили в районі міста Сороки.

Про це повідомляється на сайті Управління цивільної авіації країни.

За даними влади, приблизно о 12:30 до Міноборони надійшла інформація про те, що в авіапросторі республіки було виявлено невстановлений літальний апарат, схожий на метеорологічний зонд.

«Враховуючи погодні умови та неможливість спостереження та ідентифікації об'єкта, з метою забезпечення безпеки та захисту громадян о 13:24 прийнято рішення про тимчасове закриття повітряного простору. Після перевірки інформації о 14:46 всі обмеження було знято», – йдеться у заяві.

В Управління цивільної авіації зазначили, що влада діяла строго відповідно до встановленої процедури. На даний момент польоти здійснюються у звичайному режимі.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що влада Молдови пішла на такий крок через те, що на територію країни залетів розвідувальний дрон.

Раніше президент країни Майя Санду заявила про плани росії здійснити держпереворот у Молдові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: