В Україні засудили бойовиків, які штурмували міста в Донецькій та Запорізькій областях

Читать на русском
В Україні винесли вирок трьом бойовикам, які штурмували українські міста в Донецькій та Запорізькій областях.
Укрінформ

В Україні винесли вирок трьом бойовикам, які штурмували українські міста в Донецькій та Запорізькій областях.

Про це пише у Telegram пресслужба СБУ.

«У ході слідчо-оперативних дій зібрано доказову базу вини ще трьох бойовиків, які на початку повномасштабного вторгнення вступили до лав російських окупаційних угруповань», – йдеться в повідомленні.

Бойовики входили до складу підрозділів Південного військового округу країни-агресора й брали участь у штурмі міст на сході й півдні України. Їх взяли в полон ще торік, а сьогодні стало відомо, що суд призначив їм покарання строком від 10 до 15 років ув’язнення.

В СБУ також розповіли детальніше про кожного з засуджених. Серед них:

  • чоловік, який приєднався до бойовиків у 2015 році. Після повномасштабного вторгнення він воював в районі селища Піски, де й потрапив у полон;
  • командир гранатометного підрозділу «народної міліції «ДНР», який брав участь у бойових діях на Запорізькому напрямку;
  • бойовик, який перебував у складі «100-й отдельной мотострелковой бригады 1-го армейского корпуса» рф. Займався ремонтом й обслуговування ворожої техніки.

Нагадаємо, контррозвідка Служби безпеки затримала двох колаборантів із Луганської області, які намагалися працевлаштуватись в українські держустанови.

СБУ спільно з ДБР викрили співробітника одного з підрозділів Служби у Запорізькій області, який проводив розвідувально-підривну діяльність на користь російських спецслужб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: