Суд заборонив діяльність Партії регіонів

Читать на русском
Колегія суддів задовольнила позовну заяву Мін'юсту та СБУ. Майно, кошти та інші активи одіозної партії передадуть у власність держави.

У вівторок, 21 лютого, колегія суддів Восьмого апеляційного адміністративного суду задовольнила позов Міністерства юстиції та СБУ та заборонила діяльність Партії регіонів на території України.

Інформація про це з'явилася на Facebook-сторінці суду.

Які проросійські партії заборонили в Україні під час повномасштабної війниПроросійські партії, заборонені в Україні після початку повномасштабної війни з росією, – на інфографіці.

Майно, кошти та інші активи партії, а також активи первинних організацій та інших структур, що входять до Партії регіонів, буде передано у власність держави. Наразі експерти встановлюють вартість цього майна.

Варто зазначити, що тепер партія має 20 днів, щоб оскаржити це рішення у Верховному суді.

«Повний текст рішення у справі про заборону цієї політичної партії буде оприлюднено на офіційних сайтах Міністерства юстиції України та Верховної Ради», - заявили представники суду.

Нагадаємо, нещодавно колегія суддів ВАКС задовольнила адміністративний позов Міністерства юстиції України та конфіскувала все майно Віктора Януковича.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала в Херсоні колаборантку з «Партії регіонів», яка під час окупації міста погрожувала мешканцям розстрілом за відмову «голосувати» на псевдореферендумі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: