Жоден депутат від ОПЗЖ не має морального права бути у Раді – Данілов

Читать на русском
Усі депутати Верховної ради від колишньої партії ОПЗЖ мають піти з українського парламенту, вважають у РНБО.
фото РНБО

Депутати Верховної ради від колишньої партії ОПЗЖ мають піти з українського парламенту.

Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов у ефірі телемарафону 13 січня.

Кого Зеленський за час президентства позбавив громадянства УкраїниКого Володимир Зеленський за час каденції позбавив громадянства України – на інфографіці. У списку Коломойський, Медведчук, Рабінович, Корбан та інші.

«Жоден депутат від ОПЗЖ не має морального права перебуває у залі Верховної Ради. Це проросійська партія. Я хотів би, щоб депутати відповідально ставилися і розуміли з ким вони мають справу. Це небезпечні рецидиви. Вони мають піти з Ради. Взяти свої речі та вирушити на всі чотири сторони», – сказав Данілов.

15 вересня 2022 року Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду України відхилив апеляційну скаргу проросійської партії ОПЗЖ і таким чином остаточно заборонив її діяльність.

Сьогодні на засіданні Рада позбавила мандатів народних депутатів від екс-ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна та позафракційного народного депутата Андрія Аксьонова.

Раніше президент позбавив їх українського громадянства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: