У Німеччині назвали кількість українських військових, яких планують навчити до кінця року

Читать на русском
З початку повномасштабного російського вторгнення в Німеччині навчили близько 1200 військових ЗСУ. Влада ФРН має намір суттєво збільшити цю цифру.
Фото: medianarodowe.com

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус повідомив, що німецька влада планує навчити понад 3 тисячі військовослужбовців ЗСУ до кінця 2023 року.

Таку заяву глава оборонного відомства зробив на прес-конференції у місті Мунстер, де розташований навчальний центр із підготовки ЗСУ.

Які країни під час повномасштабної війни навчають українських військовихУкраїнські військові під час повномасштабної війни отримали можливість пройти підготовку у Великій Британії та країнах ЄС. Докладніше – на інфографіці.

«Це дуже серйозна ціль, така підготовка важлива для Збройних сил України, адже йдеться не лише про вміння поводитися з технікою, зброєю та боєприпасами, а й про більш ґрунтовну підготовку», – заявив Пісторіус.

Глава Міноборони Німеччини також уточнив, що з початку повномасштабного російського вторгнення у Німеччині навчили близько 1200 військових ЗСУ.

Нагадаємо, кілька днів тому на базі США в Німеччині завершилося навчання групи українських військових з користування та обслуговування БМП Bradley.

Раніше заступник міністра національної оборони Польщі Войцех Скуркевич заявив про наміри польської сторони щомісяця здійснювати військову підготовку двох батальйонів Збройних Сил України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: