В окупантів поменшало техніки: подробиці вечірніх вибухів у Мелітополі

Читать на русском
У п’ятницю, 10 лютого, в окупованому Мелітополі на Запоріжжі пролунали вибухи. Влучили у місця розташування російських військ.
Укрінформ

У п’ятницю, 10 лютого, в окупованому Мелітополі на Запоріжжі пролунали вибухи. Влучили у місця розташування російських військ.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram.

«Вчора на тимчасово зайнятій території Запорізької області загарбникам було страшно. За попередніми даними в окупантів поменшало БК, техніки та особового складу відразу в кількох місцях розміщення», – йдеться в повідомленні.

Втрати російської армії наближаються до 134 тисяч убитихМинулої доби бійці ЗСУ знищили ще 1140 окупантів, а також танки, бойові бронемашини та артсистеми.

Він додав, що зокрема вибухи пролунали на території промислового підприємства, де окупанти зберігали техніку. Також у селі Мирне Мелітопольського району прилетіло у місце розташування окупантів. Крім того, влучили в одне з сіл, яке росіяни обрали для проживання.

Однак окупанти продовжують використовувати мирне населення як щит.

«На жаль рашисти використовують найогиднішу тактику: ховатися за спинами мирних мешканців – розставляють свою техніку і ППО посеред житлових кварталів», – додав Федоров.

Раніше ми повідомляли, що 10 лютого у Мелітополі та прилеглих територіях було чути звуки вибухів.

Додамо, за інформацією мера, російські окупанти створили у захопленому Мелітополі цілу мережу катівень, у яких утримуються українські громадяни. Федоров має в своєму розпорядженні дані про те, що вороги катують мешканців Мелітополя струмом і навіть стріляють по кінцівках людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: