З Вугледара вивезли останню дитину

Читать на русском
Попри те, що на всю сім’ю чекали рідні у більш безпечному населеному пункті, батьки були впевнені, що їхній підвал є найбезпечнішим місцем.
Поліція Донецької області/Facebook

Місто Вугледар Донецької області перебуває під цілодобовими обстрілами. Попри це у місті лишається понад 300 людей. Правоохоронцям вдалось евакуювати останнього підлітка, який жив з родиною у підвалі.

Про це інформує поліція Донеччини.

Місцевий священник з дружиною та трьома дітьми 19, 18 та 15 років, попри вмовляння правоохоронців, категорично відмовлялися виїжджати з Вугледару.

Багатоповерховий будинок, у підвалі якого оселилася родина, знаходиться на околиці міста, в кілометрі від окупаційних військ.

Екіпаж «Білий янгол» вивіз 100 відсотків дітей з ВугледаруПоліція Донецької області

«15-річний син священника залишався єдиною дитиною у місті. Правоохоронці провели чергову рятувальну операцію та під час стрілецького бою вивезли хлопчика з родиною. На броньованому транспорті евакуаційний екіпаж вивіз сім’ю до бабусі в Курахове», – зазначили у поліції.

Станом на сьогодні ситуація у Вугледарі складна. У місті лишається понад 300 дорослих, які відмовляються покидати рідне місто, додали у поліції.

Елітна бригада морської піхоти росії розбита під Вугледаром.

Росіяни продовжують зазнавати катастрофічних втрат у районі Вугледару – аналітики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: