Доплата за кожен кілометр: росіян мотивують до наступу обіцянками премій

Читать на русском
Росіян мотивують до наступу в Україні, обіцяючи премії та доплати за кожний кілометр просування. Наступ окупанти ведуть на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
facebook.com/pressjfo.news

Щоб мотивувати особовий склад до наступу, у підрозділах російських окупантів поширюють агітацію про денні грошові надбавки за участь у штурмових діях. Також кожному окупанту анонсовано доплату «за кілометр просування по українській землі».

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Також, за інформацією Генштабу, у російській столиці розпочалася агітаційна робота щодо мобілізації стосовно вчених. Зокрема, з персоналом науково-дослідного інституту «Полюс», провідним науковим центром рф в галузі лазерних технологій, проведено роз'яснювальну роботу про соціальні гарантії та пільги мобілізованих осіб.

Щодо ситуації на фронті: російська армія продовжує наступ на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямах, зазнає значних втрат. ЗСУ вживає додаткових заходів для посилення оборони.

Гуменюк припустила, що наступний масований ракетний удар росії може бути 24 лютогоНаступний масований ракетний обстріл України росія може влаштувати 24 лютого – до річниці вторгнення та з огляду на двотижневі проміжки між атаками.

Українські військові за добу відбили атаки у районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Невське, Кремінна, Кузьмине, Шипилівка і Білогорівка в Луганській області та Федорівка, Парасковіївка, Бахмут, Водяне, Мар’їнка і Побєда на Донеччині.

Минулої доби противник завдав 2 ракетних і 32 авіаційних ударів, здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах Білорусі продовжуються заходи бойової підготовки російських військ.

На цих напрямках, а також на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому, Херсонському під обстріл потрапили десятки населених пунктів.

Українська авіація минулої доби завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів. Також збиті два ворожі літаки – Су-24М та Су-25.

Підрозділи ракетних військ та артилерії в той же час вразили пункт управління, 7 районів зосередження живої сили, 2 станції РЕМ, а також склад боєприпасів російських окупантів.

Нагадаємо, у ЗСУ спростували заяви російських окупантів про захоплення населеного пункту Красна Гора, розташованого неподалік Бахмута.

Битва за Бахмут продовжується. Російські війська постійно змінюють тактику, розповіли у 93-й ОМБр Холодний Яр.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: