Рф за останні тижні зазнала найбільших втрат від початку повномасштабного вторгнення – розвідка

Читать на русском
За останні два тижні армія росії, ймовірно, зазнала найбільших втрат з часу першого тижня вторгнення в Україну.
Укрінформ

За останні два тижні армія росії, ймовірно, зазнала найбільших втрат з часу першого тижня вторгнення в Україну.

Про це повідомляє британська розвідка.

Відомо, що розвідники покликаються на щоденні зведення українського Генштабу щодо втрат серед російських військових.

«Хоча Міністерство оборонної розвідки Британії не може перевірити українську методологію, тенденції, які ілюструють дані, ймовірно, точні», – йдеться в повідомленні.

Два тижні до роковин вторгнення: які події свідчили про невідворотність наступу рік томуЯкі події відбувалися протягом півмісяця до початку великої війни – на інфографіці. За кілька тижнів до 24 лютого з путіним спілкувалися Макрон та Байден, Зеленський виступав на Мюнхенській конференції, Україна відзначала День єднання.

Зауважують, що середнє значення у даних про втрати рф за останні сім днів становило 824 загиблих на день, що вчетверо перевищує показник за червень-липень 2022 року.

Розвідники вважають, що зростання російських втрат, ймовірно, пов'язане з низкою факторів, включаючи брак підготовлених кадрів, координації та ресурсів по всьому фронту, зокрема це видно на прикладі Вугледара і Бахмута.

Нагадаємо, війська ЗСУ ліквідували минулої доби 900 російських солдатів, загальна кількість втрат російської армії від початку повномасштабного вторгнення складає 137 780 військових.

У той час, як поширюється інформація про запланований на 24 лютого широкомасштабний наступ росії, українська військова розвідка повідомляє, що росія вже розпочала повномасштабний наступ 24 лютого минулого року, який триває й сьогодні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: