У командуванні ЗСУ повідомили, що на Бахмутському напрямку відбулося 41 боєзіткнення

Читать на русском
В районі самого Бахмута відбулося 48 обстрілів і 19 боєзіткнень, бої також велися в районі Торського, Федорівки, Іванівського та Часового Яру.

На Бахмутському напрямку російські окупаційні війська зосередили основний удар. На відповідному напрямку на Донбасі ворог завдав 167 ударів, а також там відбулося 41 боєзіткнення.

Про це речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомляє в ефірі телемарафону.

«Головним напрямком удару ворога залишається Бахмутський відрізок фронту. Там 167 разів ворог завдав удари по всьому відрізку фронту різними типами ствольної реактивної артилерії, відбулося 41 боєзіткнення, в ході якого ворог втратив 212 військовослужбовців вбитими та 315 пораненими», - зазначив Череватий.

Згідно з його словами, в районі самого Бахмута відбулося 48 обстрілів і 19 боєзіткнень, бої також велися в районі Торського, Федорівки, Іванівського та Часового Яру.

Ще однією великою ділянкою, якій ворог приділяв увагу, був Лиманський напрямок, Луганщина, де багато днів поспіль ворог ставить рекорди по враженню артилерійським вогнем.

«Цієї доби було 424 обстріли та 23 боєзіткнення. Також ворог втратив 69 окупантів вбитими та 126 пораненими», - повідомив Череватий.

При цьому, речник ЗСУ відзначив, що російські війська за минулу добу зазнали значних втрат і в техніці.

«Це танки Т-72, один бронеавтомобіль «Тигр», міномет «Тюльпан» та дві САУ «Піон», - додав Череватий.

Нагадаємо, що прикордонники на Донбасі знищили десятки окупантів та ворожий безпілотник.

Також у Бахмуті на Донеччині у неділю, 12 лютого, українські прикордонники збили ще один російський літак.

Станом на ранок неділі, 12 лютого, війська ЗСУ ліквідували минулої доби 900 російських солдат, загальна кількість втрат російської армії від початку повномасштабного вторгнення складає 137 780 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: